Vuurslag werkt graag samen!
Vuurslag is een initiatief van Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland. ReumaZorg Nederland behartigt de belangen van mensen met een reumatische aandoening. Om dit mogelijk te maken huren wij deskundigen in, ondersteunen de uitwisseling van onderlinge informatie en leggen ons toe op de werving van gelden, onder meer voor projecten en evenementen. Met Vuurslag richten wij ons specifiek op de doelgroep jonge mensen met een reumatische aandoening. Om dit evenement tot stand te brengen, werken wij samen met verschillende partners die ons ondersteunen.

rijksoverheid

AbbVie
AbbVie is een jong biofarmaceutisch bedrijf, dat wetenschap en passie combineert om innovatieve therapieën te ontwikkelen. AbbVie helpt mensen met complexe aandoeningen met innovatieve geneesmiddelen en bijbehorende zorgoplossingen. Hun doel: mensen, die weer fit zijn voor werk- en privéleven. Abbvie ondersteunt het initiatief Fit for Work. AbbVie werkt samen met ReumaZorg Nederland bij de productie, voorlichting en verspreiding van het tijdschrift ‘Aandacht’ voor mensen met Reumatoïde Artritis.

abbvie

Eli Lilly
Eli Lilly & Company is een internationale farmaceutische organisatie gespecialiseerd in de ontwikkeling van innovatieve geneesmiddelen die patiënten in staat kunnen stellen om langer, gezonder en actiever te leven. Eli Lilly wil echter meer doen dan het ontwikkelen, produceren en op de markt brengen van innovatieve geneesmiddelen. Het positief beïnvloeden van het welbevinden van patiënten en hun kwaliteit van leven is één van Lilly’s belangrijkste doelstellingen. Hiervoor heeft zij verschillende patiënten programma’s ontwikkeld die ter beschikking worden gesteld aan zorgaanbieders en patiënten. Zij doen dit in samenwerking met zorgverleners, beroepsgroepen, zorgverzekeraars en patiëntenverenigingen.

lilly

Genzyme
Genzyme loopt voorop in het streven naar ontwikkeling en toepassing van de meest geavanceerde technologieën op het gebied van biowetenschap met vele bewezen therapieën. Hiermee worden patiënten in bijna 100 landen geholpen.

Genzyme, één van ’s werelds toonaangevende biotechnologiebedrijven, heeft zich ten doel gesteld om het leven van mensen die aan een ernstige ziekte lijden op ingrijpende, positieve wijze te beïnvloeden. Sinds 1981 is Genzyme uitgegroeid van een klein startend bedrijf tot een gediversifieerde onderneming met ongeveer 8.000 medewerkers op locaties over de hele wereld. Genzyme is sinds 2011 onderdeel van de Sanofi Groep.

De therapieën van de onderneming richten zich op zeldzame ziekten, immunologie, oncologie en multiple sclerose (MS). Genzyme’ s streven naar innovatie krijgt tot op de dag van vandaag een vervolg met omvangrijke ontwikkelingsprogramma’s voor deze gebieden waarop nog niet wordt tegemoetgekomen aan medische behoeften.

genzym

Pfizer
Pfizer is een geneesmiddelenbedrijf dat innoveert om behandelingen te ontwikkelen die het leven van patiënten significant verbeteren. Zij wil bijdragen aan een betere gezondheid en welzijn van iedereen in elke fase van het leven. Samen met de overheid en andere gezondheidspartners, werken zij aan een kwaliteitsvolle, betaalbare en toegankelijke gezondheidszorg. Daarvoor ontwikkelt Pfizer geneesmiddelen en vaccins die zowel preventie als behandeling en genezing van ziekten (waaronder chronische ontstekingsziekten) brengen. Pfizer ondersteunt patiëntenorganisaties bij specifieke projecten.

schermafbeelding-2016-10-14-om-12-36-09